• Kezdőlap
  • Oldaltérkép
  • RSS
  • Nyomtatás
Gasztroamatőr
  • Kezdőlap
  • Receptek
  • Alapismeretek
  • Programok
  • Fűszerek
  • Tudtad-e?

Receptek kezdőknek férfiszemmel

Menü

  • Élesztő futtatása
  • Tepsi kikenése sütés előtt
  • Milyen forró az olajunk ?
  • Rizs főzés
  • Panírozás
  • Zöldség párolása

Keresés


Elérhetőség

gasztroamator@gmail.com

Receptek

Húsleves hamisan

2014.05.14 11:03
Sokszor előfordul, hogy az ember megkívánja a húslevest, de nincs ideje, esetleg kedve sincs az elkészítéséhez. Túl sokáig fő a hús, meg amúgy is, minden egybe...

Tepsis töltött fasírt

2014.05.08 11:42
  Sütés utáni vélemény: Rengeteg edényt, és egyben mosatlant sikerült befognom ennek az ételnek az elkészítésénél, de megérte :)   HOZZÁVALÓK: 4db...

Sajttal,sonkával töltött csirkecomb párolt zöldséggel

2014.05.02 20:59
Sütés utáni vélemény: Az én lányom rettentő válogatós ,de ezt még ő is nagyon komázta :) Nagyon puha, omlós lett a hús...

Csirkemell burgonyás bundában

2014.04.30 23:39
Sütés utáni vélemény: Az egész család kedvence lett ez a könnyen elkészíthető és nagyon finom étel.Mindenkinek ajánlom.       HOZZÁVALÓK: 2...

Magyaros kenyérlángos

2014.04.30 20:28
  Sütés utáni vélemény: Nagyon ódzkodtam ettől az ételtől hisz végül is csak kell tésztát is gyúrni, de egy nagyon egyszerűen elkészíthető,...
Kezdőlap > Alapismeretek

Ide szeretném csoportosítani a sütés-főzés alapjait.

Élesztő futtatása

 

Tepsi kikenése sütés előtt

Milyen forró az olajunk ?

Rizs főzés

Panírozás

Zöldség párolása

 

 


Oldaltérkép Nyomtatás RSS

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode

 
Webnode, az innovatív webépítő
Megnyerő weboldalad lehet ingyen!
Kezdd el